Київська влада хоче на роки “загрузити” ошуканих інвесторів

Заступник голови КМДА Олександр Спасибко представив план дій для жертв забудовника Войцеховського.

У плані 11 пунктів і коментарі. Почати радять з визнання майнових прав інвесторів в суді, потім створити ОСББ, ЖБК або іншу юрособу і зареєструвати його. Потім – отримання технічного звіту від забудовника, інвентаризація площ і аналіз земельної ділянки. Після цього Київрада повинна затвердити детальний план територій.

“Ми розуміємо, що реалізація цього алгоритму викликає багато питань, вимагає надання кваліфікованих консультацій”, – пише Спасибко.
Юристи називають алгоритм спробою “завантажити” ошуканих інвесторів “домашнім завданням” на роки і умити руки.

“Цей список інвестори будуть виконувати роки, якщо не все життя. Не вказано головне – як знайти інвестора, щоб довести ці будівництва до розуму. Якщо для жертв” Еліта-центру “влада хоч щось зробила, то для нинішніх – взагалі нічого” , – сказав “Вістям” юрист Ростислав Кравець.

На відео нижче можна побачити приклад, як втілюються “плани” Спасибко по недобуду ЖК “Приозерний”, який знаходиться за адресою – вул. Здолбунівська 13. Таким чином, київська влада все робить для того, щоб відкласти вирішення серйозних проблем на потім. Замість того, щоб добудувати більше сотні будинків в Києві, влада сприяє початку нових будівництв, які проходять з грубими порушеннями. Наприклад, скандальне будівництво на станції метро “Героїв Дніпра” і біля метро “Харківська” на вул. Ревуцького 40.
Детальніше про недобуд ЖК Приозерний можна дізнатися за посиланням.

Be the first to comment on "Київська влада хоче на роки “загрузити” ошуканих інвесторів"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*