Архітектор розповів про особу скандального забудовника Войцеховського

Скандальний забудовник Анатолій Войцеховський знаходиться в частці з серйозними партнерами по бізнесу.
Про це ГолосUA заявив віце-президент Київської організації Національної спілки архітекторів України Георгій Духовичний.
Від будівельної афери скандального забудовника Анатолія Войцеховського постраждали приблизно 50 тис. Чоловік, ця цифра порівнянна з населенням великого європейського міста.
«Будівельного шахрая Анатолія Войцеховського випустили під заставу, а це означає, що всіх все влаштовує, він з кимось знаходиться в частці», – зазначає архітектор.
За його словами, у А. Войцеховського, безумовно, є серйозні партнери по бізнесу. Це люди, що одержують свою частку від його будівельного бізнесу. Але це не применшує вини самого Войцеховського.
«Я завжди пропонував до забудовників-аферистам застосовувати певні міри покарання. Вважаю, що Войцеховського, якого випустили під заставу, треба посадити в клітку і поставити її на площі », – пояснює Г. Духовичний.Архітектор нагадує, в той час, коли на Майдані гинули люди, дехто добудовував Будинок профспілок. Це відбувалося одночасно.
«Це не люди. Вважаю, що цих нелюдів треба садити в клітку. Клітку виставляти на центральній площі міста і давати можливість, щоб місяць-другий з ними поговорили всі, хто хоче. Тобто, їх треба годувати, поїти, морити голодом їх не потрібно. Таких людей треба просто знищувати морально, їх повинні просто «розмазати» так, щоб іншим неповадно було йти на такі злочини. Те ж саме повинно відбутися з Войцеховским », – вважає експерт.
Нагадаємо, у який втік з-під слідства скандального забудовника Анатолія Войцеховського – 43 об’єкти незаконного недобудованого житла, яке зводилося за період з 2009 по 2014 роки. Нині десятки тисяч киян виявилися в будинках-«примар». Причому квартири на об’єктах А. Войцеховського в Києві продовжують продаватися, незважаючи на їх припинення і арешти земельних ділянок. Тільки на старій Дарниці є два будівництва А. Войцеховського, де понад 2,5 тис. Осіб живуть в недобудованих будинках, електрику і вода там подаються з перебоями.
В афері «Еліта-Центр» постраждали 1759 осіб, в історії будівництв А. Войцеховського жертвами стали десятки тисяч людей.

Golos.us

Be the first to comment on "Архітектор розповів про особу скандального забудовника Войцеховського"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*